Samen de juiste koers varen

In balans leven en acteren

Snelheid, kracht en strategie

Van pitch naar match
David Hunter & Associates B.V.
Recente artikelen
op6-6-2016 9:44
2750 bekeken | 0 reacties
op28-1-2016 9:16
3068 bekeken | 0 reacties
op14-9-2015 10:02
2928 bekeken | 0 reacties
Meer
Top vacatures
inSchiphol Region
[chapo]
Masterclass 2016

Finance on a mission 2016
Het thema van de volgende editie zal zijn 'Social Innovation'. De voorbereidingen zijn al in volle gang het wordt weer net zo'n top evenement als de eerdere twee edities! Schrijf  je alvast in of bekijk de aftermovie. Finance on a mission 2015
woensdag 23 nov 2016
Locatie: Utrecht Mediaplaza

Leergang 2016-2017

Financial on a mission
De leergang start met een online vragenlijst van Insights Discovery. U ontwikkelt zich vanuit uw persoonlijk gedragsprofiel. Met behulp van onze online leeromgeving, een persoonlijke coach, drie workshops, een dag-event en één grensverleggende activiteit, wordt u een sterker individu, waardevoller als teamlid en effectiever in de organisatie.
De leergang start 19 sept 2016
Locatie: Utrecht
30-PE Punten

Hoe werken wij voor opdrachtgevers?

Allereerst is onze intentie contact te houden met onze relaties ongeacht de aanwezigheid van een opdracht. Wij doen dit door onze opdrachtgevers te informeren over en eventueel te betrekken in onze initiatieven die we binnen Your│Fen en Pluc! ontwikkelen. Belangrijk is dat deze initiatieven een inhoudelijk karakter hebben en relevant zijn voor onze (potentiële) opdrachtgevers.

Hoe beter het contact hoe groter de kans op een succesvolle samenwerking!

Wij werken op twee manieren met opdrachtgevers: één met opdracht en één zonder opdracht.

MET opdracht

Dit houdt in dat u ons de opdracht geeft om actief voor één of meer specifieke vacatures kandidaten te werven, te selecteren en te begeleiden tot een afgesproken periode na ondertekening van het arbeidscontract.

De werkrelatie is gebaseerd op drie kernwaarden: duidelijkheid, daadkracht en openheid.

Duidelijkheid in het uitspreken van wederzijdse verwachtingen, daadkracht in het nakomen van de wederzijdse verwachtingen en openheid in informatie die invloed heeft op voortgang van de wederzijdse verwachtingen.

Wederzijds omdat het succes in de werkrelatie het grootst is als zowel opdrachtgever als David│Hunter zich houden aan de drie kernwaarden.

ZONDER opdracht

Dit houdt in dat wij u geïnformeerd houden over potentiële kandidaten die interessant kunnen zijn voor uw team danwel de organisatie waar u voor werkt. Belangrijk om te benadrukken dat wij geen kandidaten introduceren die niet gesproken zijn en dat de introductie verklaarbaar is.