Samen de juiste koers varen

In balans leven en acteren

Snelheid, kracht en strategie

Van pitch naar match
David Hunter & Associates B.V.
Recente artikelen
op6-6-2016 9:44
2750 bekeken | 0 reacties
op28-1-2016 9:16
3068 bekeken | 0 reacties
op14-9-2015 10:02
2928 bekeken | 0 reacties
Meer
Top vacatures
inSchiphol Region
[chapo]
Masterclass 2016

Finance on a mission 2016
Het thema van de volgende editie zal zijn 'Social Innovation'. De voorbereidingen zijn al in volle gang het wordt weer net zo'n top evenement als de eerdere twee edities! Schrijf  je alvast in of bekijk de aftermovie. Finance on a mission 2015
woensdag 23 nov 2016
Locatie: Utrecht Mediaplaza

Leergang 2016-2017

Financial on a mission
De leergang start met een online vragenlijst van Insights Discovery. U ontwikkelt zich vanuit uw persoonlijk gedragsprofiel. Met behulp van onze online leeromgeving, een persoonlijke coach, drie workshops, een dag-event en één grensverleggende activiteit, wordt u een sterker individu, waardevoller als teamlid en effectiever in de organisatie.
De leergang start 19 sept 2016
Locatie: Utrecht
30-PE Punten

Privacy Statement

David Hunter B.V. hecht veel waarde aan het beschermen van de persoonlijke gegevens die u aan ons verstrekt. Deze Privacy Policy beschrijft onze omgang met het verzamelen en gebruik van de verkregen informatie via onze website. Door deze site te gebruiken, stemt u in met deze Privacy Policy voorwaarden die hieronder beschreven staan. Indien u het hier niet mee eens bent, willen wij u vragen niet langer van onze site gebruik te maken. Ons bureau, David Hunter B.V. heeft een speciale Code samengesteld aangaande het verwerken en beheren van (uw) gegevens. Bij het verwerken van deze gegevens respecteren wij uw privacy, onder andere door naleving van de Nederlandse Wet bescherming persoonsgegevens.

Algemene bezoekersgegevens.
Via deze website kan David Hunter B.V. algemene, niet persoonlijke, identificeerbare bezoekersgegevens verzamelen. Deze informatie wordt gebruikt ter verbetering van onze website. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om de hoeveelheid bezoekers en het aantal klikken op bepaalde pagina’s. Daarnaast kunnen we in bepaalde gevallen automatisch informatie verzamelen zoals het type browser, IP-adres en de wijze waarop men surft.

Links naar andere websites
Onze website kan verwijzingen, zoals links of banners bevatten naar andere websites, die een ander privacybeleid hanteren. David Hunter B.V. is op geen enkele wijze aansprakelijk of verantwoordelijk voor het privacybeleid, noch de inhoud van deze sites.

Kandidaten
Uw Curriculum Vitae (CV)
David Hunter B.V. gaat vertrouwelijk en respectvol om met gegevens van opdrachtgevers en kandidaten en zal geen gegevens openbaar maken zonder uw toestemming. Kandidaten hebben de mogelijkheid hun CV naar ons te versturen, zodat wij hun gegevens en wensen kunnen matchen met die van onze opdrachtgevers. Wij zullen deze gegevens nooit via het Internet beschikbaar stellen. Het CV wordt opgeslagen in onze lokale database, waartoe slechts onze eigen consultants toegang hebben. Kandidaatgegevens zullen nooit naar potentiële werkgevers worden verstuurd zonder hun uitdrukkelijke toestemming.


Opvragen informatie
Kandidaten kunnen te allen tijde opvragen welke informatie over hen wordt bewaard. Ze kunnen om inzage vragen en eventuele onjuistheden aangeven, wijzigingen voorstellen of verzoeken om verwijdering van gegevens. Daartoe kan een schriftelijk verzoek worden ingediend bij David Hunter B.V. of ze kunnen dit zelf wijzigingen indien ze beschikken over een login account op de website. Kandidaten die zich via de website aanmelden, ontvangen een schriftelijke bevestiging van de inschrijving en persoonlijke inloggegevens.