Samen de juiste koers varen

In balans leven en acteren

Snelheid, kracht en strategie

Van pitch naar match
David Hunter & Associates B.V.
Recente artikelen
op6-6-2016 9:44
2751 bekeken | 0 reacties
op28-1-2016 9:16
3069 bekeken | 0 reacties
op14-9-2015 10:02
2929 bekeken | 0 reacties
Meer
Top vacatures
inSchiphol Region
[chapo]
Masterclass 2016

Finance on a mission 2016
Het thema van de volgende editie zal zijn 'Social Innovation'. De voorbereidingen zijn al in volle gang het wordt weer net zo'n top evenement als de eerdere twee edities! Schrijf  je alvast in of bekijk de aftermovie. Finance on a mission 2015
woensdag 23 nov 2016
Locatie: Utrecht Mediaplaza

Leergang 2016-2017

Financial on a mission
De leergang start met een online vragenlijst van Insights Discovery. U ontwikkelt zich vanuit uw persoonlijk gedragsprofiel. Met behulp van onze online leeromgeving, een persoonlijke coach, drie workshops, een dag-event en één grensverleggende activiteit, wordt u een sterker individu, waardevoller als teamlid en effectiever in de organisatie.
De leergang start 19 sept 2016
Locatie: Utrecht
30-PE Punten

Pluc! Training

Als financiële professional wordt er van u, uw team en uw organisatie steeds meer gevraagd om als ‘business partner’ snel en makkelijk te kunnen omgaan met veranderingen danwel zelf veranderingen in te zetten.

PLUC! initieert en organiseert trainingen voor hoger opgeleide financiële professionals met als doel u te ontwikkelen tot een volwaardig business partner en daarmee uw carrière een positieve impuls te geven.

 

De opleidingsfilosofie van PLUC! is gekoppeld aan het 'Strategic Alignment' model. En alle sessies van PLUC! spelen zich af in deze driehoek 'Strategie, Planning & Control en Gedrag'.

Belangrijk te benoemen is dat onze sessies sterk praktijkgericht zijn vanuit het onderwerp, de spreker, soms maken we ook gebruik van de lokatie van gastheren (voorbeelden zijn Schiphol, Unilever, Accounting Plaza en Ajax) en niet onbelangrijk te vermelden al onze sessies zijn PE gecertificeerd doordat PLUC! een PE accreditatie heeft.

Voorbeelden van open trainingen zijn:

  • Leiderschap, commitment en vertrouwen
  • Effectief risico management
  • De leugen in control
  • HR voor finance professionals
  • Effectief veranderen voor de verandering, etc.

Pluc!

Daarnaast zijn we met Pluc! ook verantwoordelijk voor het PE–Café in samenwerking met KPMG, het Your│Fen programma in samenwerking met Nyenrode maar ook inhouse programma’s voor bedrijven als Ahold, Staples, ING, DE Master Blends, Akzo Nobel, MN Services en nog vele andere bedrijven.

Informatie over de komende Grand Café bijeenkomsten in 2013 vind je via: PE- Cafés voorjaar

PE-Café