PE Café: Financieel leiderschap en effectieve teams

Sprekers:

 

Els Martijn

Els is financieel expert, verandermanager en oprichter van Firm of the Future. In haar loopbaan heeft ze verschillende verandertrajecten geleid, voornamelijk binnen de financiële kolom. Daarbij raakte het haar hoe star organisaties kunnen zijn waar verandering nodig is. Het zette haar aan tot het schrijven van haar eerste boek ‘Het beest in uw organisatie’. Els neemt ons mee in hoe organisaties op natuurlijke wijze kunnen veranderen. Zij gebruikt daarbij Biomimicry, de leer van de natuur, als methodiek.

Leo van de Vorst

Leo een van de oprichters en partners van Proven en ruim 20 jaar actief als adviseur. Leo is gewend om te gaan met complexe veranderingstrajecten omdat hij om kan gaan met de ogenschijnlijke paradox tussen sturing geven en ruimte geven. Hij heeft een unieke kijk op wat teams echt effectief maakt en op wat je als leidinggevende kunt doen om je teams zo effectief mogelijk te laten zijn. Dit PE-café neemt Leo je mee in het balanceren tussen sturen en ruimte geven.

Willem van Wijmen (20-11-2018)

Willem is een doorgewinterde CFO met internationale werkervaring. Hij heeft veel ervaring met tech en met omgevingen die snel groeien en opschalen. Naast een passie voor technologie heeft hij een passie voor mensen. Hij is een teamspeler, verbinden en leider die het goede voorbeeld geeft. Bovendien durft Willem te doen wat nodig is, en niet persé wat wordt gevraagd.

Geert-Jan Nieboer (22-11-2018)

Geert-Jan is een zeer ervaren Finance Professional. Hij werkte als CFO en gaf leiding aan grote transitietrajecten bij DSM. Geert-Jan gebruikt zijn brede ervaring en kennis om uitzonderlijke resultaten te boeken die een organisatie vooruit helpen. Hij weet als geen ander hoe je verandering inzet en hoe je mensen meekrijgt in een verandering.

 

Datum, tijd, investering en locatie:

 

Dinsdag 20 november 2018, 1430h – 1930h incl. buffet, locatie is Paviljoen Puur, Diemen Donderdag 22 november 2018, 1430h – 1930h incl. buffet, locatie is Kasteel Maurick, Vught

Investering

€ 380,00 exclusief BTW per PE-café

We hebben bovendien interessante abonnementen waarover we je graag meer informatie verstrekken.

 

Inhoud:

 

De huidige ontwikkelingen vragen om leiderschap en regie. Maar ook om het bouwen van teams die effectief zijn in het implementeren van de juiste veranderingen. Maar wat zijn nou effectieve teams?

Hoe bouw je ze, hoe hou je ze effectief en hoe leid je ze? Het november PE-café heeft leiderschap en effectiviteit van teams centraal staan. Je krijgt concrete handvatten van experts op dit gebied.

 

Voor inschrijven of meer informatie : www.pecafe.nl 

 

PE-café is onderdeel van PLUC!