Samen de juiste koers varen

In balans leven en acteren

Snelheid, kracht en strategie

Van pitch naar match
David Hunter & Associates B.V.
Recente artikelen
op6-6-2016 9:44
2750 bekeken | 0 reacties
op28-1-2016 9:16
3068 bekeken | 0 reacties
op14-9-2015 10:02
2928 bekeken | 0 reacties
Meer
Top vacatures
inSchiphol Region
[chapo]
Masterclass 2016

Finance on a mission 2016
Het thema van de volgende editie zal zijn 'Social Innovation'. De voorbereidingen zijn al in volle gang het wordt weer net zo'n top evenement als de eerdere twee edities! Schrijf  je alvast in of bekijk de aftermovie. Finance on a mission 2015
woensdag 23 nov 2016
Locatie: Utrecht Mediaplaza

Leergang 2016-2017

Financial on a mission
De leergang start met een online vragenlijst van Insights Discovery. U ontwikkelt zich vanuit uw persoonlijk gedragsprofiel. Met behulp van onze online leeromgeving, een persoonlijke coach, drie workshops, een dag-event en één grensverleggende activiteit, wordt u een sterker individu, waardevoller als teamlid en effectiever in de organisatie.
De leergang start 19 sept 2016
Locatie: Utrecht
30-PE Punten

Disclaimer

David Hunter & Associates B.V. (hierna te benoemen DHA) is eigenaar van deze site. DHA kan ondanks haar inzet niet garanderen dat de informatie op deze website volledig, correct en voorzien is van de laatst mogelijk beschikbare informatie. Dit geldt ook voor alle links die direct of indirect aan deze website zijn gekoppeld. DHA is niet verantwoordelijk voor de inhoud van elke internetpagina die kan worden bezocht via zo'n link.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de op deze website geplaatste informatie of eventuele adviezen of meningsuitingen. Het opvolgen van adviezen op deze website geschiedt geheel voor eigen risico en verantwoording van de lezer van deze website. DHA aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade op welke manier (direct of indirect) dan ook ontstaan, door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van op deze website gepubliceerde informatie. Op de weblog mogelijk geplaatste foto's en afbeeldingen worden geacht deel uit te maken van het publieke domein. Indien u het copyright op een op deze website geplaatste afbeelding, foto, artikel of ander werk bezit, e-mail secretariaat@davidhunter.eu en de betreffende uiting zal direct worden verwijderd. DHA aanvaardt mede gezien deze werkwijze geen aansprakelijkheid voor eventuele inbreuk op auteursrechten van derden door het plaatsen van auteursrechtelijk beschermd materiaal door bezoekers.

DHA behoudt zich te allen tijde het recht voor veranderingen door te voeren of aanvullingen te doen op de informatie zonder mededeling vooraf.

David Hunter & Associates B.V.